Een paar woorden

Wie ben ik:

Mijn naam is Gitte Leenders en ik heb sinds mijn puberteit last van lipoedeem, fase 1.

Van een meisje dat zo mager was dat ik op dieet moest naar een erg onzeker meisje dat maat 34 in de taille heeft en een broekmaat 42-44. Ik heb vanaf die tijd alles eraan gedaan van elektrotrillingen tot inzwachtelen en uiteindelijk op mijn 26e liposuctie. Dit heeft wel wat geholpen, maar naar een aantal jaren was mijn paardrijbroek er weer en gingen mijn benen ook pijn doen.

 

Sinds de pubertijd ben ik gaan zoeken wat de oorzaak kan zijn van mijn verschil in lichaamsbouw. Ik sportte 4 keer in de week en at “ gezond “, dus dat kon het niet zijn.

Toen ben ik mij wat meer gaan verdiepen in voeding en wat voeding met het lichaam kan doen.

 

Dit was tot 2013 hobbymatig, totdat ik de mogelijkheid kreeg om mij om te laten scholen.

Ik ben allerlei opleidingen en bijscholingen gaan volgen:

Gecertificeerd
Ik ben gecertificeerd!
Voedingsdeskundige
Orthomoleculaire voeding
Sport en voeding
Gewichtsconsulent
Opleiding

Vooral door de opleiding

orthomoleculaire voeding werd mij duidelijk wat voor relatie voeding heeft met lichamelijke klachten. Dat daarbij de hormonen zo’n grote invloed heeft op mijn lipoedeem werd voor mij duidelijk.

Maar ik mistte een aanvulling. Hoe kon ik zien dat ik genoeg vitamines en mineralen binnen kreeg, waren mijn darmen goed, hoe zat het met mijn stress niveau, kan ik alle voedingsmiddelen eten?

Naar lang zoeken kwam ik de opleiding Energetisch Morfologisch Bloedonderzoek tegen die precies had wat ik misstte.

Toen ik zelf de EMB test gedaan had vielen de puzzelstukjes op zijn plaats. Daardoor kon ik weer wat puzzelstukjes oplossen en met het lipoedeem aan de gang gaan, met resultaat.

Mijn passie is om mensen keuzes te laten maken in hun voedingspatroon die bij hun past en toch goede resultaten mee kunnen bereiken.

Dit doe ik door de EMB test en een stappenplan.

Gitte Leenders
Signature
0 +
Services
0 +
Personeel
0 +
Blije mensen
0 +
Jarenlange ervaring